Átadtuk az Év Embere díjat

2018evembere1 A 2016. Év Embere adta át a 2017. Év Embere díjat.

 

 

 

Fónagy István a tavalyi évhez hasonlóan ismét vendégül látta a díjazottakat. Az Év Embere díjat eddig, Dr. Beer Miklós megyéspüspök (2015), Fónagy István (2016) nyerte el. A névsorhoz most csatlakozott az olvasók által megválasztott is. 2017-ben Vásárhelyi Tamás nyerte el a megtisztelő címet. Önzetlen segítségnyújtásával, jótékony cselekedeteivel, valamint a közösség érdekében végzett munkájáért kiérdemelte a Hónap Embere címet, így rész vehetett a szavazáson, ahol az olvasók kimagasló számú szavazattal jutalmazták. 

2018evembere2

A vendégház udvarán megtisztelt minket Karaba Sára, akit január hónapban választottunk a Hónap Emberének. Papp Éva, a The Red Rouge butik tulajdonosa, aki szintén önzetlenül és sokat segíti a rászorulókat, valamint kezdetektől fogva támogatja az Év Embere kezdeményezést. Bodonyi Béla, bizottsági tag, aki a Hónap Embere címet is elnyerte és idén is felajánlotta a tiszteletdíját, amit Okos Levente segítésére fordítanak. Jakubinyi László a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány képviseletében.
A vendégek megérkezése után először Karaba Sára kapta meg a Hónap Embere oklevelet, amit Bartos Krisztián adott át a www.vacivilag.hu internetes portál nevében, persze egy szép virág és egy üveg bor kíséretében, amit Bodonyi Bélától vehetett át.

2018evembere11

 

Sára nagyon meglepődött a cím elnyerésén, elmondása szerint nem szeret a középpontban lenni, inkább halkan, csöndben segít. Továbbra is szem előtt tartja a gyerekeket, mert sok olyan gyermek van, aki rászorul a segítségre.
A Hónap Embere után következett az Év Embere, Vásárhelyi Tamás. Az Év Emberének Papp Éva adta át a neki járó plakettet, Fónagy István pedig az Év Embere oklevelet.

2018evembere8

2018evembere10

2018evembere7

A díjazott hosszú évek óta segíti a rászorulókat, kimagasló munkát végez a közösség érdekében. Az egybegyűltek a díjak átvétele után kötetlen beszélgetésbe kezdtek, aminek szintén a segítségnyújtás volt a témája. Sok mindenről esett szó, amiről csak annyit árulhatunk el, hogy nagy dolgokra készülünk.
Gratulálunk a díjazottaknak és köszönjük, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel. Köszönjük Papp Évának, Bodonyi Bélának, Fónagy Istvánnak, Jakubinyi Lászlónak az ajándékokat, vendéglátást és a pozitív feltöltődést.

 

2018evembere9

2018evembere3

 

2018evembere5

2018evembere6

Partnereink

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia