A váci Piarista Gimnázium hálája

piar20201216 A diákok, tanárok, szerzetesek, szülők üzeneteiből készült egy könyv

 

Nagyrabecsülését, háláját és bátorítását fejezte ki a váci Piarista Gimnázium közössége az egészségügyben dolgozó orvosok, nővérek, ápolók, mentősök és mindenki felé, akik a világjárvány idején közvetlenül vagy közvetve fáradoznak a betegekért.

A váci Piarista Gimnázium és Kollégium közössége (diákok, tanárok, szerzetesek, szülők) üzeneteiből készült egy könyv, amit Kalász Ákos igazgató úr, Wettstein József házfőnök atya, Szászvárosi Balázs tanuló (6.a) és Kőhegyi Bernadett (szülő) adtak át szerdán a Jávorszky Ödön kórház vezetőinek és a váci mentőállomás dolgozóinak. A sok személyes üzenetet tartalmazó könyvbe belelapozhatnak rövid pihenő idejükben a betegágy mellett dolgozók. A kórház minden osztályára és a mentőállomára is jutott egy-egy példány. Találhat benne személyes megerősítő, biztató, hálás szót mindenki, aki kézbe veszi! Erőt meríthetnek belőle azok, akik most erejükön felül dolgoznak a betegek gyógyulásáért. Szimbolikusan az egész társadalom nagyrabecsülését kifejezik az üzenetek, hiszen fiatal gyerekek, diákok, szülők, tanárok, nagyszülők és szerzetesek írták őket. - mondta Kalász Ákos igazgató úr.

Az ajándékokat az intézmény dolgozói nevében, dr. Urbán Edina főigazgató főorvos és dr. Király Edit ápolási igazgató köszönték meg.

A kiadvány lapozható formában itt érhető el:

piarkonyv

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia