Kilenc váci győzelem az utánpótlás evezős országos bajnokságon

vvec Vác Városi Evezős Club kilenc versenyszámban szerzett bajnoki címet

 

 

 

A csepeli versenypályán rendezte a szövetség a 2018. évi Utánpótlás és Para evezős Országos Bajnokságot, a megmérettetésen a Vác Városi Evezős Club kilenc versenyszámban szerzett bajnoki címet, s a nagyon előkelő harmadik helyen végzett az egyesületi rangsorban a Győr és a Csepel mögött.

A VVEC országos bajnokai:
Női ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezős: Kas Natália, férfi ifjúsági egypárevezős: Szklenka Bence, női ifjúsági kétpárevezős: Kas Natália, Zsiros Janka, női ifjúsági könnyűsúlyú kétpárevezős: Bóka Sára, Imre Veronika, fiú mini egypárevezős (11 évesek korosztálya): Szesztay Ábel, férfi ifjúsági kétpárevezős: Szilágyi Konrád, Szklenka Bence, férfi ifjúsági könnyűsúlyú kétpárevezős: Pálfai Csikó Bálint, Kosztrub Tamás, fiú serdülő kétpárevezős: Pálfai Csikó Bálint, Ujhelyi Mihály, férfi ifjúsági négypárevezős: Kosztrub Tamás, Felméri Márk, Szilágyi Konrád, Szklenka Bence.
Külön érdekesség és ritka fegyvertény, ha egy versenyszámban egy klub versenyzői bérelik ki a dobogót, nos ez történt most a férfi ifjúsági egypárevezős versenyszámban, amelyben Szklenka Bence mögött Szilágyi Konrád és Ujhelyi Mihály evezett be a célba a második és a harmadik helyen.

Partnereink

print

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

Magánnyomozó

magannyomozouj

+3670 7708126

 

diamond

 

dsk

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

pedikurnevjegy

 

mr mester

 

bayer k

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vip logo

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia