címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. június 2. | vasárnap
Kármen és Anita napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Nem tudtunk segíteni a gödieknek

Kézilabda – Nem tudtunk segíteni a gödieknek

Az utolsó előtti fordulóban az idei bajnoki sorozat idegenbeli záró összecsapásán lépett pályára a váci női egyesület fiatalokból álló csapata. Az Észak-Kelet csoport felsőházi rájátszásában: Borsod-SK Miskolc – Praktiker-Vác U21 33-29 (15-13).

A találkozó esélyese egyértelműen a vendéglátó hölgykoszorú volt, hiszen az első körben Vácon is öt góllal bizonyultak jobbnak a mieinknél. A forduló előtt azonos pontszámmal álltak a borsodiak a Göddel a csoportelsőségért és a fejjutás jogáért vívott versenyfutásban.

A mai mérkőzésen jól kezdett csapatunk, és az első tucat percben rendre a vendéglátóknak kellett egyenlíteni. Sajnos a folytatásban fordítottak a hazaiak, mjd a szünetre kétgólos előnnyel mehettek.

A második félidő első perceiben növelni tudta a különbséget a borsodi hölgykoszorú, és a 39. percben már öt találattal vezetett. Egy jó ideig felváltva estek a gólok, nem tudtak a váciak 3 gólnál közelebb zárkózni.
A mérkőzésen a váciak közül Danku Zsófia szerezte a legtöbb akciógólt, hat alkalommal volt eredményes.

Egy lejátszandó bajnokival a zárás előtt csapatunknak 9 pontja van, és ezzel a táblázat 4. helyén áll. Az utolsó megmérettetésre május 26-án délután négykor hazai környezetben a Vitka SE ellen kerül sor.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok