címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. június 11. | kedd
Barnabás napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Vízilabda – Kétszer is sima vereség

Vízilabda – Kétszer is sima vereség

Szombaton Kecskeméten, a város élményfürdőjében rendezték meg a férfi OB II-es pólóbajnokság 13-16. helyért vívandó helyosztóinak második játéknapját. A váciak mérlege két fájóan egyértelmű vereség.

A játéknap első összecsapásán a pontvadászat korábbi szakaszaiból már jól ismert rivális volt a mieink ellenfele: Váci VSE – Tatabánya 8-16.

Az összecsapás eleje teljesen eltért az előző játéknapon látott váci remekléstől. Aztán a folytatás is egy igen kellemetlen váci vesszőfutást hozott, a váci gólok számát megduplázva, csúnya zakót szabott a rivális a mindössze 9 játékost nevező váciakra.

Ezen a mérkőzésen a mieink legeredményesebb hálórongálója Mester Csongor volt, aki három gólt dobott.

Két mérkőzésnyi pihenő jutott ezúttal a váciaknak, majd a nap záró találkozóján a csoport addigi sereghajtója volt az ellenfél: Váci VSE – Balaton VK 10-14.

Az első játéknapon nyeretlenül végző balatonfűzfői gárda ellen is csupán 9 játékost neveztek a mieink. Akik az első két negyedet szoros csatában egy-egy góllal elvesztették, majd egy döntetlenre hozott játékrész után a lefújásig sem sikerült legalább az egyik pontot megmenteni. Az újabb vereség pedig azt jelenti, hogy a négycsapatos csoport utolsó (összesítésben a 16.) helyére esett vissza csapatunk.

Ezúttal az edzőként is ténykedő Binder Szabolcs volt csapatunk gólfelelőse: 5 alkalommal talált az ellenfél kapujába.

A helyosztók utolsó dupla fordulójának rendezője a tervek szerint június 8-án szombaton a Tatabánya lesz.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok