címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. május 18. | szombat
Erik és Alexandra napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Esős vereség

Labdarúgás – Esős vereség

Szokatlan időpontban, pénteken este játszotta le negyedosztályú foci együttesünk az aktuális bajnokiját: Vác VLSE – Dunavarsány 0-2 (0-0).

Bár az elmúlt fordulóban a roppant erős ellenfél otthonában elszenvedett sima vereséggel megszakadt Kovács Péter Vezetőedző tanítványainak többhónapos veretlenségi sorozata, az április eleje óta szintén veretlen mai rivális legyőzésével akár a jelenlegi 6. helyezésnél is előkelőbb pozícióban reménykedhetett (volna) a bajnoki zárásra csapatunk.

A mérkőzés két elkülönülő időjárási helyzetben zajlott. Az első félidőben egy hazai sárga lapon kívül nem sok minden történt, óvatos csapatok küzdelmét láthatták a nézők.

Aztán eleredt a májusi eső, ami ugyan egyik félnek sem ért aranyat, ellenben csúszóssá tette a pályát. Ez a második játékrészben a vendégeknek kedvezett, akik a meccs háromnegyedénél pár perc alatt kétszer is bevették a váci hálót.

A hajrában sem sikerült a mieinknek gólt szerezni, így február 24-e után most először maradt csapatunk gól nélkül, ami egyben vereséget is jelentett.

Két játéknappal a bajnokság vége előtt a VVLSE továbbra is 40 pontos. Az utolsó előtti fordulóban május 25-én szombaton a bajnokesélyes Dunaharaszti fogadja csapatunkat.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok